Pieni lepotauko vähän venähti, lopulta meni neljä kuukautta ettei mitään valmistunut. Samaan syssyyn osui kahden kuukauden totaalinen langanostolakko. Ei sitten puhutakaan siitä paljonko ja mitä on tullut ostettua sen lakon päätyttyä... sanotaanko vaikka, että meillä on pari-kolme uutta neulomista vaille valmista paitaa tai villatakkia kotona :-D

Tähän väliin on osunut muutto uuteen kaupunginosaan, ja vielä aika nopealla aikataululla. Helmikuun alussa allekirjoitettiin paperit ja muutettiin maaliskuun puolivälissä. Sitten oli kevät- ja uskomatonta mutta totta, neulomisväsähdys. Päätin sitten, että ei väkisin jos ei tunnu siltä, ja lykkäsin muuton yhteydessä kaikki wipit isoon pahvilaatikkoon odottelemaan innostusta.

Parin kuukauden päästä taas varovasti aloittelin uutta (yllätys, yllätys!) mutta nyt on pikkuhiljaa valmistunut aiemmin aloitettuja ja niitä uudempiakin. Laitan tähän kuvan yksistä tossuista jotka lähtevät rakkaalle sukulaiselle varpaita lämmittämään syksyksi, ja lisää sitten taas tippuu pikkuhiljaa. Ihan viikoittaista julkaisutahtia en lupaa, ennemminkin pyritään säännölliseen kuin tiheään :-)

 

Ritvan%20tossut.jpg

Ohje: Simple Garter Stitch Slippers by Hanna Leväniemi

Lanka: Nooch Fiber Chelsea Sock, väreissä Sciencia ja Now then as I was about to say

Kulutus: 29 g / 114 m

 

Ohje on ihan tosi-tosi helppo, tossut neulotaan tasona ja virkataan kahdesta kohtaa kiinni. Pohjaan ei taatusti tule painavia saumoja, ja malli on pituussuunnassa melko joustava. Tein tuon kaksinkertaisella langalla, tai siis kahdella langalla yhtäaikaa neuloen. Valmista olisi ollut helmikuussa, jos päättelykeiju olisi vaivautunut kylään.