Titityyn Arjen Luksusta -lanklubin toinen ja siten viimeinen paketti tupsahti tuossa elokuun puolivälin tienoilla. Olen pureksinut ja miettinyt ja märehtinyt, ja en kyllä pysty olemaan ihan yhtä ihastunut sisältöön kuin olin ensimmäisen paketin kohdalla heinäkuussa.

Tämä iso pallero on de Rerum Naturan Gilliattia.

Gilliat.jpg

Rouheaa ja öljyistä ja sellaista aika ihanaa luomumerinoa. Edellisessä paketissa (heinäkuussa) olleen saman firman Ulyssen isosisko, ikäänkuin. Kyllä tuosta pipon tekee, mutta tässä paketissa tuntui jo nähdyltä, on niin samanlaista pikkusisaruksensa kanssa. Ei vaan jaksanut innostua kamalasti. Ehkä vaatii aikaa lämmetä tämäkin. Langan hinnaksi Titityllä on ilmoitettu 14,50 € / 100 g.

 

Tässä taasen on Julie Asselinin merino-silkkisekoitetta Leizu Fingering.

Asselin.jpg

Vahvistamatonta fingeringiä, eli ei siis sukiksi. Mutta kun tuntuma on minun käsissäni enemmän normaalin sukkalangan kuin ihanan silkoisen silkkilangan, eli ei tule ylellinen olo millään, vaikka kuvassa kauniisti kiilteleekin. Kyllä tämä tulee käytettyä, mutta lisää en taida jäädä kaipaamaan. Ellei sitten tuntuma muutu täysin neuloessa. Lanka tulee Titityyn valikoimaan, ja hinnaksi tulee 28,90 € / 115 g.

Hyvää on kyllä se, että sain tutustua kolmen eri valmistajan lankoihin, ja kahteen niistä jopa ihastuin kovasti. Ja ihan varmasti kokeilen Titityyn lankaklubia vastaisuudessakin!