On ollut vähän hiljaisen puoleista täällä, koska mitään ei ole valmistunut. Paitsi yhden sukat meidän bebelle, mutta niistäkin tuli (taas) suoraan liian pienet. Vaikka sovitin niitä neidille ihan koko ajan.

Syynä valmistumattomuuteen on rajallinen neuleaika, sitä kun haluaa viettää osan työn ulkopuolisesta ajastaan myös mukulan kanssa puuhaillen, ja jopa tehdä välillä vähän kotitöitä. Saatika että olisi kiva välillä pusutella sitä miestäkin, ilman niitä puikkoja käsissä. Ja sitten se isoin syy, eli ainakin yhdessä ryhmässä Ravelryssä on tempaus nimeltä Finish it Fegruary. Tavoitteena siis tehdä keskeneräisiä töitä valmiiksi.

On tullut tikuteltua Kappaa (kaula-asia), Pöytävuorta (paita), The Doodleria (huivi) ja sitten olen saattanut aloittaa kaksi peittoa. Mutta jos mysteerineulonnan nimi on Do you Know the way to Gallifrey, niin täytyyhän sitä (ei-niin-vanhan) Tohtori-fanin alkaa peittoa kutiloimaan, varsinkin kun langat löytyi varastosta!

Ja sitten tosiaan törmäännyin Nörttipeiton koko vuoden kestävään yhteisneulontaan, sitä ajattelin kullalle tehdä. Ja kun taas alkuun pääsi varastolangoilla, niin... ei puhuta nyt siitä paljonko lankaa pitää tätä varten ostaa tulevaisuudessa :-D