Kesäkuun 1. päivä alkoi taas Tour-de-Sock, josta kaksi vuotta sitten kirjoitin useamman jutun. Eli yhden jokaisesta sukkaparista. Viime vuonna olin kisassa myös, mutta kisainto ei oikein missään vaiheessa nostanut päätään, ja ohjeet odottavat edelleen tekijäänsä.

Tänä vuonna kisaintoa löytyy, mutta aikaa oikein ei. Syytän tytärtäni tästäkin, kaikella rakkaudella <3 Tavoite siis on saada sukat valmiiksi aina etapin kuluessa. Etappi kestää aina 10 päivää.

Ensimmäinen etappi päättyi 11.6., ja sain sukat valmiiksi hyvissä ajoin. Ihana yllätys oli, että suunnittelija oli suomalainen Tiina Kuu. Ohje oli siis takuuvarmasti helppolukuinen ja selkeä, riitti kun posotteli menemään ohjeen mukaisesti niin valmista tuli mekein itsekseen. Saatan joutua tekemään tällaiset itsellekin.

Ja tällaiset niistä sitten tuli:

St%201.jpg

Karvaiset jalat ovat miehen, tein sukat hänelle. Langaksi valikoitui Handun Kainuunharmas jota löytyi varastosta. Ja onhan kulta perinteisesti ollut kisasukkien mallina aiempinakin vuosina.

st%202.jpg

Tässä on näytillä samat kolme kuvaa jotka palautin kisan tuomarillekin. Pohjakuva pitää olla jotta nähdään että kiilalisäykset on tehty oikeassa paikassa.

st%203.jpg

Ja takaapäinkuvasta näkee että tuo nilkan kiertävä palmikkohärdelli on oikealla paikallaan ja että resori menee oikein.


 

Ohje: Virrat by Tiina Kuu

Lanka: Handu Kainuunharmas sukkalanka

Kisaan käytetty aika: 8 päivää