Tuli pieni tauko postauksiin koska kävimme Kuusamossa sukuloimassa, pääsi tyttönen leikkittämään ukkia ja mummia <3

Nyt kuitenkin ollaan taas takaisin kotona, ja taitaa olla tunnustuksen paikka. Päätin katsokaas yrittää langanostolakkoa tämän kuun alussa, mutta se ei tainnut ihan mennä putkeen... katsokaa vaikka.

Lankalakko.jpg

Kaikissa kolmessa paketissa on lankaa. Isoimmassa kilo. Mutta se on oikeasti vain neulomista vaille valmis oleva villatakki, ja se oli jo ihan hyvällä alulla kun lähdettiin reissuun.

Keltaisessa pussukassa on tämän kuun Titityyn lankaklubi, siitä lisää myöhemmin. Punaisessa laatikossa taasen on Ravelryn Kaheleiden Kevyen kesävaihdon pakettini, joka oli muuten ihan huippuihana!

Ja tuon kasan jälkeen olen vielä tilannut ainakin 200 g sukkalankaa, tosin ne menevät tilaustyösukkiin. Ja sitten saatoin langeta ostamaan kullan joululahjaan vyyhdillisen lankaa. Ja ehkä tuli myös yksi vyyhdillinen DK-vahvuista lankaa ruskeana yhtä neuletta varten johon kerään pikkuhiljaa lankoja.

Niin, ja saatoin myös saada postikulujen hinnalla itselleni mohairlankaa vanhojen seuraksi yhtä mietinnässä olevaa peittoa varten... että semmoista. En ehkä enää ikinä ala lankalakkoon, en muista koska viimeksi olisi tullut yhtä paljon lankaa taloon.