Me ollaan kissan kanssa kuuluttu jo jonkin aikaa Prima Catin faniryhmään, ja aina välillä saatu sekä jäsenpostia että maistiaisia jostain uutuudesta pussin verran. Nyt kesällä jäsenille lähti kyselyä, että millaisia kissoja heillä oikein jäsenenä onkaan, ja kiinnostaisiko osallistua ruokavalionparannusprojektiin. Ainoa asia mihin piti sitoutua oli tehdä muutama julkinen postaus aiheesta, ja minulla kun tämä blogi on, niin hommaan oli helppo lupautua. Minulla on se helppo homma kun vain kirjoitan vierestä seuraamistani reaktioista. Itse testaaja eli Muru Murmelita Karvapylly Bouzouki P-K löytyy viimeisestä kuvasta <3

Homman piti käynnistyä jo pari viikkoa sitten, mutta perhepiirissä sattuneen sairaustapauksen vuoksi meidän kohdalla homma siirtyi juurikin sen ratkaisevat pari viikkoa emmekä päässeet sitten osallistumaan palkintojen arvontaan, mutta ei mahda mitään. Hoidetaan homma kotiin muilta osin :)

Eilen kävimme viimein hakemassa postista tällaisen paketin:

cat1.jpg

 

Sisällä luvattiin olevan ruokaa kahdeksi viikoksi niin, että kissan ruokavalion saa hyvin muutettua asteittain kokonaan Deluxe Prima Cat -tuotteisiin. Ja kun laatikon otti ja tyhjensi, huomasi, että se tosiaan sisälsi huikean määrän ruokaa:

cat2.jpg

 

4 kpl kuivamuonapusseja, yhteensä 1,6 kg

4 kpl märkäruokapakkauksia joissa kussakin 4 x 50 g pusseja, yhteensä 800 g

2 kpl patepakkauksia joissa molemmissa 3 x 80 g purkkeja, yhteensä 480 g

6 kpl märkäruokapurkkeja, yhteensä 480 g

Kaiken kaikkiaan siis 3 360 g ruokaa. Jos yhtään kissaani tunnen, niin nuo riittää kyllä pidempään kuin kaksi viikkoa. Lisäksi mukana oli varsin hyvät ohjeet kissan totuttamiseen uusiin ruokiin.

 

Ilokseni huomasin, että kuivamuonat ovat vehnättömiä, ja että kaikkien muiden ruokien valmistusainelistassa vesi oli viimeisenä ja että pateessa tai pikkupurkeissa ei ollut lainkaan viljoja.

Saa nähdä kuinka käy, varsinaiset raakaruoat eivät ole aiemmin kelvanneet, mutta ehkä nämä astetta teollisemman tuntuiset uppoavat paremmin. Tässä itse testaaja tutustuu alustavasti tuotteisiin:

cat3.jpg