Edellisestä kirjoituksesta onkin vierähtänyt jo aikaa. Osaksi sen vuoksi että valmista ei ole tullut, ja olen jopa purkanut aloitettuja töitä koska tiesin että en tule niitä koskaan tekemään valmiiksi asti. Ja osasyy on ollut pitkä tauko, kirjoittamiseen on ollut koko ajan vaikeampaa tarttua. Käsityökoulussakin on käyty, joka ikinen tunti, mutta vaikka kuinka piti tehdä joka työstä oma kirjoitus, niin kuinkas on käynytkään... laitan niistä kyllä ihan omansa, on niin paljon opittua huovutuksesta.

Purettuna työnä mainittakoon tuo aiemmassa postauksessa ollut mysteerihuivi. Se vaan oli ihan liian tylsää neulottaavaa, kun oli ainaoikeaa jokusella langankierrolla. Yöh. Sen sijaan sain tehtyä Baletin innoittaman mysteerihuivin nimeltään Changement, tuon kuvan tähän myöhemmin.

Tikulla, joka on niin varmassa paikassa etten itsekään sitä löydä, on joitakin kuvia muistakin valmiista töistä, mm. pingotusta vaille valmiina oleva tilaustyöhuivi.

Ja sitten on vielä korvia vaille valmiina Happypotamus, Eli jos viikonloppuna löytäisi tikun, pingottaisi huivin ja virkkaisi parit pienet korvat olisi jo reilusti valmista taas, ja mielikin parempi.

Ihanaa syksyn jatkoa kuitenkin kaikille, nyt on taas kirjoitusten pää avattu, eiköhän näitä taas tule :-)

 

p.s. Se Sock Sniper-kisa? Ekat sukat on edelleen kesken, taisi Touri viedä sukkamojon hetkeksi mennessään...