Kilpailun kolmas etappi oli edellisen jälkeen jotenkin hassun helppo ja nopea, se kun oli "vain" yksivärinen pitsisukka. Päätin tehdä sen yhdestä varastoni vanhimmista langoista, kauniin punaisesta glitterillä varustetusta Lanitium Ex Machinan sukkalangasta. Ja koska lanka on ihanaa, kimaltavaa ja sädehtivää, niin mallikuvio näkyy kuvassa uskomattoman huonosti. Ja nuo valkoisena hohtavat olminjalat (kyllä, minun) eivät ollenkaan helpota asiaa.

takaa%20stage%203.jpg

Lanka: Lanitium Ex Machina glittersukkalanka, väri Ruby

Malli: Touring Bubbles, by Karen Buhr

Käytetty aika: 10 päivää

 

Näemmä tuon mallin neulontanopeus oli vain näennäista, koska näihin menikin kaksi päivää enemmän kuin edellisiin kahteen pariin. Tai sitten tuli puuhattua kaikkea muuta siinä sivussa :D

Koska tein minimivaatimusten mukaisesti, näistä tuli aavistuksen pienet jopa minun 36:n jalkaani. Onneksi lähipiirissä on ihana ihminen jonka jalka on vielä pienempi, nämä saattavat mennä hänen joululahjapakettiinsa. Tai sitten nämä päätyvät myyntiin, olen harkinnut pistäväni käyttämättä jääneitä neuleita jonnekin myyntiin että saisi nurkista pois. Varastossa on tällä hetkellä jo yhdet toisetkin sukat ja yksi huivi. Ainakin.