Niin, niinhän mä suunnittelin helmikuussa, että kirjoitan kerran kuussa, ei tule turhia paineita. As if.

No, maaliskuu oli ja meni, ja nyt on pääsiäinenkin ohi. Jotain pientä on tullut saatua valmiiksi saakka, esim. Nämä Diamond Shreddies -sukat. Siitä aiemmin mainitsemastani Sock Madness -kilpailusta. Nämä ovat sukat nro 2.

Dianmond%20Shreddies-normal.jpg

Sukat 1 ja 3 ovat edelleen kesken, mutta valmistuvat hitaan varmasti. Syytä olisi, kun kilpailua on vielä jäljellä vaikka kuinka, ja Tour-de-Sockia suunnitellaan jo kovaa vauhtia :-D

 

Tein maaliskuussa itselleni huivin, sini-vihreän. Vähän muokkasin ohjetta, kun en oikein jaksa kestää aina-oikein-neuletta. Tein sitten sileänä neuleena, muuten ohjeen mukaan. Alkuperäisen ohjeen on innoittanut Pohjolan taivas, siitä nimi Northern Sky. Omat värini otin Itämerestä, ja olen tulokseen varsin tyytyväinen. Lämminkin huivi on :-) Kuvassa vielä keskeneräisenä puikolla.

Northern%20Sky-normal.jpg

 

Joulahjaksi tein baletin liikkeestä innoituksensa saaneen Changement-huivin balettia tanssivalle ystävälleni. Huivista tuli melkein yhtä sievä kuin mitä omistajansa on <3 Kuten kuvasta näkyy, The Cat Approves.

Changement%20%282%29-normal.jpg

 

Ja ehkä vielä yksi, kun alkuun pääsin. Siskolle tein synttärilahjaksi (viikossa, btw!) joulu-tammikuun vaihteessa myöskin hopeanharmaan huivin. Pitäähän sitä lisätä elämään blingiä siinä missä voi. Huivi on tarkoituksella vähän pienempi, sitä voi käyttää halutessaan kaulahuivina myös.

Pakkashuivi-normal.jpg

Näiden lisäksi sain vielä valmiiksi yhden viime kesänä aloitetun huivin, mutta mies otti ja vei sen kaulaansa suoraan puikoilta, hyvä kun ehdin päätellä. Ei siis kuvaa siitä, sorry.