Keväällä oli taasen yksi mysteeriyhteisneulonta, ja koska tätä oikein mainostettiin loistavaksi jämälankojen käyttöprojektiksi niin pakkohan tilaisuuteen oli tarttua. Mustaa lankaa meni yksi iskemätön Sisu-kerä sekä melkein kaikki Tico-Tico -jämästäni. Sitä jäi vielä hippunen.

Punaiset ovat kaikki jäänteitä viime syksyn jämälankavillasukkakalenteria varten järjestetystä minivyyhtivaihdosta, jossa siis Ravelryssa yhdellä keskustelupalstalla oli jämälankojen vaihto. Nuo jäivät silloin käyttämättä, mutta väreiltään sopivat niin hyvin yhteen että laitoin ne tähän. Lilat ovat sitten taasen uusiojämiä, otin lankakeristä puolet sivuun toista projektia varten ja loput olivat luonnollisesti jämiä joita voi käyttää tähän! Niitäkin jäi kyllä vielä reilusti johonkin muuhunkin.

Kaikki langat ovat kutakuinkin samaa vahvuutta, eli fingeringiä, eli sitä tavallisinta sukkalankavahvuutta.

Tuubelon malli on siitä kiva, että siinä ei varsinaisesti ole oikeaa tai väärää puolta, koska aina puolet on ainaoikeaa ja puolet sitten ainanurjaa. Paitsi jos kääntää huivin toinen puoli ulospäin. Silloin on ainanurjaa tai ainaoikeaa :D

Näitä saattaa joskus tulla tehtyä toinenkin, jahka yhteensopivia jämiä on riittävästi.

P5292360.jpg

Ohje: Divergent series by Jenny Faifel

Lanka: Mustaa Sisua ja Novitan Tico-Ticoa, punaiset erilaisia minikeriä ja lilat Austermann Step Classicia

Kulutus: 176 g / 704 m