TitiTyy, tuo ihanainen lankakauppa, myi keväällä Arjen Luksusta -lankaklubeja. Mietin pitkään, että raaskinko osallistua, mutta onnekseni päätin, että juu, pakko se on saada. Teemoja joista valita oli useita, mutta valinta oli loppujen lopuksi varsin helppo. Näin hain viime viikolla postista paketin jonka väriteema oli Aamulatte. Ja voi mitä ihanuuksia paketista paljastui!

P7172493.jpg

Nuo harmaat pallerot ovat De Rerum Naturan Ulysse -lankaa. Ranskalaisen De Rerumin langat ovat eettisesti kestäviä ja tehdas ympäristöystävällinen. Koska värjäykseen käytetyt langat ovat kemikaalivapaita ne eivät ole superwashia eli koneenkestäviä, mutta ei se iso homma ole pestä ihanaista neuletta käsin silloin kun kunnon tuuletus ei riitä puhdistamaan. Lanka tuntui aluksi kovin rouhealta, mutta kun noita palleroisia hetken paijaili, halaili, puristeli ja nuuhkutteli, niin johan mieli muuttui. Onneksi lanka tulee TitiTyyn valikoimaan syksymmällä niin saan ostettua paria muutakin väriä. Pitää vain päättää tekeekö tästä jotain itselle, miehelle vai tyttärelle. Tai ehkä jopa meille kaikille koska ilmeisimmin langan hinta tulee olemaan varsin kohtuullinen.

Tuo runsasmaitoisen laten värinen vyyhti on Hedgehog Fibersin sukkalankaa värissä Stone. Tämä on sekä tuntumaltaan että hinnaltaan sitten varsin ylellistä, ja vaikka sukkalankaa onkin, en usko että tämä sukiksi päätyy. Todennäköisemmin joksikin kaula-asiaksi koska on niin ihanan pehmoista.