Sain isältä runsaasti kankaita joilla en minä eikä sisko tehdä yhtään mitään, kumpikaan kun ei ompele. Onneksi on Ravelry, siellä ne saa helposti annettua koteihin joissa ne tulee käytettyä :-)

Tässä malleja niistä jotka menevät jakoon, muutaman kuitenkin säästän itsellekin, ovat sen verta omaa silmää miellyttäviä. Jos vaikka sen ompelukoneen kaivaisi esiin... ongelma kun minun kohdalla ei ole se ettei osaisi, vaan ennemminkin se ettei saa aikaiseksi.

Tässä teddykarva, jota on aikoinaan käytetty pienen, about 5-metrisen HT veneen verhoilussa.

Teddykarva-normal.jpg

 

Ja seuraavana verhokangas, tätä on paljon. Näyttäisi jopa olevan jotain valmiiksi ommeltuakin.Vaalea%20verhokangas-normal.jpg

 

Sitten on vähän paksumpaa verhokangasta. Pohja on kellertävää, kermanväristä, ja päällä on keltaisia kukkia. Tuon samassa kuvassa olevan punaisilla kukilla säästän vielä itselle, sille on ajatuksia hautumassa. On niin paksua että saattaa mennä tyynynpäälliskankaanakin.

Punainen%20kukka-normal.jpg

 

Seuraavana on kangas jonka kuvio tuo minulle mieleen kirahvin, vaikka pohjaväri vihreä onkin:

Vihre%C3%A4%20kirahvi-normal.jpg

Tämä kirjailu tuo minulle mieleen mummon aamutakin... tai jotain muuta vastaavaa. Jos haluaa pitää vaatteen kaltaisena niin vaatinee vuorikankaan, nurja puoli tuntuu melko karkealta. 

Mummokangas-normal.jpg

Tämä on melko sievä kangas, harmaalla pohjalla valkeita eri lajisia kukkia. Ei vain sovi tänne meidän kotiin sitten mitenkään, on jotensakin liian herkkää.

Kukat%20harmaalla-normal.jpg

 

Ja viimeisenä vielä hirmu vaalea kangas, valoverhoksi melkein kutsuisin. Vaalealla pohjalla hirmu vaaleilla väreillä kuviota, mosaiikki nyt lähinnä mieleen juolahtaa.

Vaalea%20mosaiikki-normal.jpg

Nämä menevät siis kaikki jakoon, ja ihan pikapuoliin sittenkin että saan kotoa nurkista pois. Kaikki ovat melko hyvän kokoisia paloja, tilkuiksi en näitä kutsuisi. Osasta saa varmaankin vielä vaikkapa kapan tehtyä, tai muutaman tyynyn päällisen, pienen peiton tai jotain :-)