Nyt on reilun viikon verran Muru maistellut noita lihaisampia ruokia lähes ainoastaan, ja tulos on vähän sen suuntainen kuin pelkäsinkin. Pikkupurkeissa olleissa on rouvan makuun liian vähän kastiketta, eli ne menevät aina vain osittain ja vähän nyrpistellen. Ollaan onnistuttu huijaamaan menemään vähän enemmän antamalla vain puoli purkillista kerrallaan.

Pusseissa olleet märkäruoat ovat kelvanneet paremmin, osa niistä olikin jo ennestään tuttuja kun testattiin heti kun tulivat kauppoihin. Tosin kastikehan niistä aina ensiksi nuollaan :D

Kuivamuonat ovat uponneet juuri odotetusti, eli ne ronkitaan vanhan tutun ruoan joukosta ja vaaditaan lisää kun alkavat loppua. Varsinkin Chunky Chicken massutetaan alta aikayksikön.

Käytökseen tai olemukseen ei ole tullut Murulla muutosta, mutta sään vaihtelut tuntuvat vaikuttavan sitäkin enemmän. Kylmät ja kosteat säät tuntuvat jarruttavan leikki-intoa ja juoksentelua jonkin verran.

Muru%20puussa.jpg

Kyllä nämä ruoat jäävät käyttöön myös testin jälkeen, ja niitä tullaan ostamaan lisääkin, mutta ainoaksi ruokavalioksi en usko niiden Murulle kelpaavan.