Kävinpä eilen neulekurssilla ihanaisessa Snurressa, mun kantalankakaupassani.

Snurre.jpg

Aiheena oli kaksi sukkaa kerralla Magic Looppia käyttäen. Kurssiin kuului kaksi 50 g kerää Arwetta Classic -sukkalankaa. Ostinpa samalla reissulla uusia puikkojakin, yhdet vielä salaiseen projektiin ja toiset tätä kurssia varten. Ei nyt puhuta mitään niistä kahdesta hahtuvakiekosta jotka tarttuivat mukaan (mutta ne sai poistomyynnistä tosi halvalla)

Itse kurssilla käytiin läpi kaikki silmukoiden luomisesta ja ympyräksi yhdistämisestä kantapäähän saakka. Eli koko sukka opetettiin, ja saatiin ohjeet vielä paperilla kotiinkin.

Oli ihanaa viettää ilta uutta asia opiskellen ja samanmielisten kanssa istuen ja höpötellen. Tai no, minä ja yksi toinen Lankalaatikkolainen lähinnä höpöteltiin ja muut tuntuivat enimmäkseen istuvan hiljaa ja keskittyvän neulomiseen :-D

Tällaiselta näyttää neulekurssin alku:

MagicLoop.jpg

 

Oli ihan voittajaveto ottaa kaksi eriväristä kerää. Johtui muuten ihan sittä etten osannut valita väriä... mutta kun yrittää seurata pitkällä pyöröllä mikä kohta ja lanka kuuluu mihinkin sukkaan, niin hommaa helpotti kummasti kaksi eri väristä sukan alkua. Nää tulee muuten mulle!

Ja sain tehtyä molempien sukkien resorit kerrosta vajaa valmiiksi, siitä on hyvä jatkaa jahka pari pikkuprojektia on valmiina :-)