Osallistuin loppukesästä / alkusyksystä tämän Valentino-haalarin testineulontaan. Sain kyllä neuleosion ihan ajallaan valmiiksi ja mitat ja kulutuksen ilmoitettua, mutta sitten jämähti. Olisi katsokaas pitänyt vetoketju ommella kiinni, joko käsin tai koneella. Ensin hukkasin sen vetoketjun joka haalareihin piti ommella kiinni. Ja sitten se haalari vaan unehtui, olihan syksy tosi pitkälle hirmu lämmin.

Sitten jossain vaiheessa sisuunnuin, ja ajattelin että vetoketjusta viis, neulon haalariin nappilistat. Ja niin tein. Eli oli ainoastaan nappeja vailla, ja ehkä yhden tai kahden langanpään viimeistelyä.

Viime viikonloppuna rakas ystävä perheineen kävi meillä, ja totesin että haalari on meidän neidille jo liian pienikin, mutta heidän nuoremmalleen just hyvä. Paitsi että napit puuttuivat edelleen ja se lanka tai kaksi roikkuivat. Annoin haalarin silti nyt heille, tietävät kuulemma jonkun joka sen heille voi viimeistellä. Pääsevät siis viimein käyttöön. Mutta arvatkaapas kuinka paljon nolottaa kun ei neuloja saa omaa työtään viimeisteltyä?!

Tässä ne haalarit nyt kuitenkin ovat, ihanan aurinkoisen väriset niistä tuli:

Valentino.jpg

Malli: Valentino by Eeva Kesäkuu

Langat: Puffalan Sukka-Puffa, tuo keltainen, ja Handun HanDuo-sukkalanka, tuo persikkainen

Kulutus: 124 g ja 490 m