On hirmuisen ihanaa, kun alkaa vihdoin näkyä puissakin että syksy tulee. Ihastelin tänä aamuna meidän portilla kasvavan vaahteran alkavaa ruskaa.

Pihavaahtera-normal.jpg

Ja tottakai iski kaiho löytää jotain ihanaa ruskan sävyistä lankaa ja puuhata siitä jotain ihanaa ja lämmintä! No, onneksi maanantaina jo suuntaan Villavyyhtiin hakemaan paidanneulontapaketin (ohje+langat). Samalla sitä varmaan tulee "vähän" ihasteltua muutakin.

Tänään on muutenkin vänkä päivä, alkaa sekä Helskyn  Aikuisten Käsityökoulu että vihdoin se Westknitsin mysteerihuiviprojekti. Siihen on ohje jo tullut, ja töiden jälkeen käyn ostamassa pyöröpuikon tuota varten. Illalla koulun jälkeen sitten pääsen aloittelemaan.

Siitä koulusta: ystäväni höpötteli mulle aivan innosta pinkulana löytäneensä aikuisille tarkoitetun käsityökoulun johon menosta haaveilee. Pinkaisin Helskyn sivuille, ja voi että mitä löysinkään! Neljä vuotta kaiken ihanan uuden opettelua! Laitettiin ystävän kanssa hakemukset heti menemään, ja oletus oli että aloitamme vuoden kuluttua syksyllä. Toisin kävi, paikasta tuli sähköposti jossa kerrottiin että pari peruutuspaikkaa olisi, kiinnostaisiko aloittaa heti? Ei tarvinnut kauaa miettiä!

Infotilaisuus oli jo elokuulla, ja tänään on sitten ensimmäinen "koulupäivä". Tänään olisi tarkoitus orientoitua opiskeluun tekemällä tuotesuunnittelun harjoitus, ilmeisimmin paperimosaiikkitekniikalla. Huomenna onkin sitten heti toinen opiskelupäivä, joko tätä tuotesuunnittelua tai huovuttamista. Molemmat tekniikat ovat uusia minulle, kuten melkein kaikki muukin mitä tulossa on. Intoa on kauheasti, taitoa ei (vielä) niin paljoa. Tästä tulee takuulla hauskaa! Tai, kuten Facebookkiin asiasta laitoin:

Edessä on neljä vuotta uuden oppimista, jonkin verran hampaiden kiristelyä,hermojen menettämistä ja tekeillä olevan työn nurkkaan lentämistä, mutta aivan varmasti myös riemua, onnistumisen hetkiä, uusia ystäviä ja monta, monta hupaisaa hetkeä rakkaan ystävän seurassa.


Ja lopuksi vielä kauan kaivattu kuva Tour-de-Sockin valmiista sukista, näistä on yksiä lukuun ottamatta jo kaikki löytäneet kotiinsa :-)

TDS%20valmiit-normal.jpg