Onpas näitä kertynyt... no, jatketaan vielä hetki niin saan kaikki tänne. Jos sitä vaikka jatkossa laittaisi vähän säännöllisemmin...

Seuraavana vuorossa on keskeneräinen projekti joulupukinkonttiin, parisuhdelapaset. Itse parisuhdekäpälä on tässä, enää puuttuu kaksi tavallista lapasta siihen mukaan.
 

Lanka on Novitan 7 Veljestä papukaija, väri 889. Pitoisuudet ovat 75% villaa ja 25% polyamidia. Lankaa on kaksi iskemätöntä kerää vielä jäljellä, ja veikkaan että vielä kahden lapasen jälkeen on reilut yksi.

 

Toinen keskeneräinen projekti on ihana, iso ja harmaa Poncho. Tämä on erittäin myöhäinen synttärilahja rakkaalle ystävälle, ja samalla erittäin aikainen joululahja, tarkoitus olisi että valmistuu syksyksi... onneksi tuo on sopivan laaja käsite 

Langaksi valikoitui eco Freedomin Purity chunky, väri grafiitinharmaa, no: 784, ja pitoisuudet 85% villaa ja 12% alpakkaa. 

 

Kolmas työn alla oleva projekti on rannekkeet ja lyhyt hupullinen viitta itselle, senkin tarkoitus valmistua nyt syksyn aikana. Siinä käytän Novitan Nokea, olen kuolannut sitä jo piiiiiitkään ja löysin kesäalennuksesta sitä ihanan edullisesti! 

Langan sävy pitää etsiä jostain, se on mustaa lankaa jossa on ruskeita ja tumman liloja osuuksia sekä ihan vähän kirkkaan turkoosia tehosteena. Sääli vaan että viitan mallilla kaikki raidat on melko säännöllisiä ja tasaisia... no, kaikkea vaan ei voi saada.

Noen koostumus on 55% akryyliä ja 45% villaa. Eli tästäkin tulee lämmin. Laitan kuvan projektin alusta jahka saan sen otettua.